Dag 13 - Det här hade jag på mig idag

Skrivet 2012-10-30 @ 20:20:15

Dag 12 - Nämn tre favorit färger

Skrivet 2012-10-30 @ 20:17:03
Röd, vit och svart!

Dag 11 - Din favorit låt

Skrivet 2012-10-28 @ 11:44:00

Posted in Musik | Kommentarer (0)
Det är nog alla låtar med dead by april! :D
 
 
 

Dag 10 - Vad gör dig unik?

Skrivet 2012-10-26 @ 13:01:00
Vad som gör mig unik vet jag faktiskt inte, finns väl ganska många anledningar. Jag ställer alltid upp för mina vänner och min familj, jag är en sån person. Jag är väl unik för att jag alltid ställer upp för mina vänner då dom väl behöver mig men där en sån person jag är, jag hatar att folk mår dåligt så jag hjälper dom, men jag är omtänksam och underbar de är väl det som gör mig att jag är unik. Jag kommer alltid att ställa upp för mina vänner oavsett vad!
 
 
 
 
 
jag älskar dig mer än du förstår <3

Dag 9 - Mitt favorit tv program

Skrivet 2012-10-25 @ 13:02:03

Posted in Familj | Kommentarer (0)
The Vampire Diaries!
One Tree Hill!
Ge
Älskar serierna!
 
bild på pojiksarna :)
 

Dag 8 - Mina syskon

Skrivet 2012-10-25 @ 12:44:36

Posted in Familj | Kommentarer (0)
Mina syskon är helt olika. Jag står närmare min syster än vad jag gör med min bror, jag vet inte varför men de har bara blivit så för jag kan inte umgås med min bror, slutar med att vi alltid börja bråka, och det går inte ens att vi är i samma rum för han blir sur för minsta lilla. Medans jag har världens underbaraste syster som ställer upp för mig och allt, den jag alltid kan vända mig till, den som hjälper mig igenom allt, den som alltid står vid min sida och stöttar mig och hon är personen jag alltid kommer att älska, för jag älskar alla i min familj till och med även min bror men samtidigt hatar jag honom ändå. Men jag har helt klart världens bästa syster och hon kommer jag alltid att ställa upp för som hon gör för mig, jag älskar er båda två, Matias och Anneli <3

Dag 7 - berätta om din närmaste vän

Skrivet 2012-10-24 @ 21:24:00
Att ha en vän som dig är verkligen underbart! Du är den som förstår mig bäst, den som finns där vid min sida och ställer upp för mig då jag mår som dåligast, du är den som får mig på bra humör då jag bara vill gråta, du är den som jag verkligen alltid kommer att ha vid min sida resten av livet, liksom du är min andra halva, mitt allt, den jag verkligen delar exakt allt med och den jag hör av mig till så fort de är nått. Varenda gång jag är med dig så är jag glad, varenda minut, sekund, timme, vi har alltid så himla roligt, du anar inte hur glad jag är som har just dig som min bästavän, den jag kan vända mig till oavsett vilken tid på dygnet. Dig kommer jag alltid att hålla fast vid, du kommer alltid att finnas vid min sida och jag kommer alltid att finnas vid din sida oavsett vad, du är ljuset i mitt liv och vi kommer alltid att hålla ihop, jag älskar dig för den du är inte för nått du gör, för exakt den du är! Ingen ska nånsin få ändra på dig eller oss! Du betyder mer än du anar, jag klarar ingenting utan dig, du har gjort så jag har orkat ända hit och jag hade verkligen inte klara de här utan dig! Jag älskar dig världens bästa du! Lämna mig aldrig lova mig det världens bästa Anna Öberg! <3

 
Jag har ju ett ganska ovanligt mellannamn och de är faktiskt Annikki. Vet att de låter konstigt och man inte nästan kan uttala det men jag tycker faktiskt om mitt mellannamn. Vet dock inte varför men tycker de passar in med mitt för och efternamn med tanke på att jag använder de inte så ofta heller men väl då jag gör det så tycker jag att de är bra att jag har just det mellannamnet.
 
 Marita Annikki Avila

Dag 5 - Vad är kärlek?

Skrivet 2012-10-21 @ 21:28:06
Kärlek är verkligen något underbart när man väl hittar den rätta, det går upp och ner vissa gånger men oftast går det bra. Kärlek är nått jag alltid kommer att tycka är underbart fast jag har blivit sårad så många gånger, men det är så otroligt underbart att ha en kille man kan dela allt med och som man verkligen kan prata ut med om exakt allting och bara komma hem till och mysa med om man har haft världens dåligaste dag. Kärlek är nått man inte kan klara sig utan, man kommer alltid att bli kär även fast man säger " jag kommer ALDRIG att bli kär igen" sen står man där och är helt plötsligt jätte kär igen. Jag tycker om känslan att vara kär, de pirrar i hela kroppen man blir glad av sig och man mår verkligen bra, men sen att den personen vet om det, de är ju en annan fråga det, men man skaffar nog modet till att säga det nån gång. Jag vet vad kärlek är de är nått underbart som alla kommer att uppleva och nått man kommer känna sig trygg i och kunna dela allt med någon.

Dag 4 - Det här åt jag idag

Skrivet 2012-10-20 @ 22:35:00
Jag åt hemma hos världens bästa Emelie så de vart kokt potatis och kassler! :) 
 
 
Har ingen bild på det så går inte att visa tyvärr :/ 

dag 3 - Mina föräldrar

Skrivet 2012-10-20 @ 22:15:04

Posted in Familj | Kommentarer (0)
Mina föräldrar är verkligen dom som bryr sig om mig, även fast vi har haft både bra och dåliga stunder så är dom jag verkligen älskar mest av allt och dom som alltid ställer upp oavsett vad, dom jag kan prata med i vått och torrt och dom som förstår mig fullt ut, hade inte klarat en sekund utan dom även fast jag ibland hatade dom men jag hade mina anledningar, men nu tycker jag verkligen att dom är världens bästa föräldrar dom som verkligen ser till att jag mår bra dom som jag verkligen alltid kommer att älska spelar ingen roll vad som än händer kommer jag alltid älska dom! Tack för att ni alltid ställer upp jag älskar er mer än vad ni anar! <3

Dag 2 - Min första kärlek

Skrivet 2012-10-18 @ 08:55:00
Kärlek är verkligen något underbart men kan verkligen bli ett helvete till slut ändå, att någon blir sårad. Jag har blivit sårad många många gånger och har därför svårt för att bli kär eller att ens gilla någon, jag är rädd för att kliva in i ett förhållande de är jag fortfarande med tanke på han som var mitt livs största kärlek sårade mig, men han kommer ändå alltid att vara mitt livs största kärlek det kan ingen ändra på. Jag hoppas verkligen att vi hittar tillbaks till varandra, för de vi hade var något underbart och jag hoppas verkligen att de blir vi igen. Vi hade de både bra och dåligt men i ett förhållande ingår det bråk men jag hoppas vi inte bråkar så stort som vi har gjort, jag vill bara att allt ska bli bra mellan oss som de redan är nu. Jag älskar dig och kommer alltid att göra det, så är det bara. Du får mig så glad och allt på samma gång, jag hade inte klara nått utan dig, du är den som känner mig bäst av alla och du kan mig in och ut så dig tänker jag inte släppa nu när jag väl har dig igen. 
 

Dag 1 - presentation av mig själv!

Skrivet 2012-10-18 @ 00:29:00

Posted in Listor | Kommentarer (0)
Jag heter Marita Avila och är 18 år och går andra året på gymnasiet för gick om för trivdes inte på min förra skola men min skola jag går på nu trivs jag verkligen på, har världens absolut härligaste klass älskar den! Sen har jag även världens bästa mentorer och världens underbaraste lärare! Älskar skolan! Också har jag världens underbaraste vänner som jag inte klara mig utan dom är helt klart dom bästa som finns och även du Andreas. Jag är en otroligt glad och rolig person som alltid ställer upp för sina vänner och vill alltid deras bästa före mig själv, och jag har en helvetes bra personlighet och alla kan lita på mig, visst jag har gjort misstag men jag tänker absolut inte göra om det för jag ångrar allt jag har gjort och så men de är bara för att jag har vart så rädd att förlora någon men nu vet jag att jag inte kommer någon vart med de jag har hållt på med, man lär sig av sina misstag de har jag verkligen gjort så inget mer med det! Annars är jag en underbar person som älskar att ställa upp för sina vänner och familj, gillar även att spela fotboll och bandy och älskar att fotografera men även att umgås med sina vänner och med min pojkvän jag hade förut men vi kanske är på väg att hitta tillbaka till allting fast mycket bättre! De va min presentation av mig själv iaf vill ni veta mer så fråga :)
 

Dags för en lista!

Skrivet 2012-10-17 @ 23:26:00

Posted in Listor | Kommentarer (0)
Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Vad är kärlek
Dag 6 - Mitt mellan namn och vad du tycker om det
Dag 7 - Berätta om din närmsta vän
Dag 8 - Mina syskon
Dag 9 - Mitt favorit tv program
Dag 10 - Vad gör dig unik
Dag 11 - Din favoritlåt
Dag 12 - Nämn dina tre favorit färger
Dag 13 - Det här hade jag på mig idag
Dag 14 - Din favorit årstid och varför
Dag 15 - Berätta om din favort skräpmat
Dag 16 - Berätta om dina husdjur eller djur du skulle vilja ha
Dag 17 - Ditt favorit band
Dag 18 - Dina favort ämnen i skolan
Dag 19 - Vilken är din favort högtid
Dag 20 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 21 - Årets bästa dag
Dag 22 - Länder du gärna skulle vilja åka till
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Min favoritplats
Dag 25 – Mina vänner
Dag 26 - Något du saknar
Dag 27 – En bild på dig förra året och en detta året
Dag 28 – Tio saker du inte visste om mig
Dag 29 - Mitt favortminne
Dag 30 - Planer/drömmar/mål du har i livet
Dag 31 – En blogg jag läser varje dag
Dag 32 – En ny tagen bild
Dag 33 – Fyra bilder som gör mig glad
Dag 34 – En person som betyder mycket för mig
Dag 35 – Tio sanningar om mig
Dag 36 – Någon jag saknar
Dag 37 – Fem bilder från ett minne 2010
Dag 38 – Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 39 – En bild som är från när jag var liten
Dag 40 – Tio saker jag gillar att göra
Dag 41 – En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 42 – En bild som gör mig arg/ledsen
Dag 43 – En bild jag har tagit som betyder någonting för mig
Dag 44 – En bild som är över ett år gammal
Dag 45 – En bild som är tagen i staden jag bor i
Dag 46 – En bild som inte är tagen i staden jag bor i
Dag 47 – En sång som får mig att må bra
Dag 48 - En sång som får mig ledsen
Dag 49 – Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 40 – Någonting jag saknar väldigt mycket♥
Dag 41 - 3 saker jag vill förändra i världen
Dag 42 - 3 saker jag vill förändra med mig själv
Dag 43 - Någonting jag ångrar
Dag 44 - En nytagen bild + Tio fakta om mig själv
Dag 45 - Min kamera
Dag 46 - Mina framtidsplaner
Dag 47 - Person jag älskar
Dag 48 - Min förebild/idol
Dag 49 - en låt som får dig känslosam
Dag 50 - något du hatar att göra